Om Board Assure

Hos Board Assure är vår målsättning att ge styrelser verktyg i deras arbete. Vi har sedan 2014 utbildat mer än 700 ledare och styrelsemedlemmar genom vår intensiva styrelseutbildning, Board Certificate.

Efter att du genomgått vår utbildning är det viktigt för oss att du känner dig väl förberedd för arbetet i styrelser. Vi ger dig därför både teoretisk och praktisk erfarenhet för att lyckas i styrelserummet.

Specialister på styrelser

Board Assure är specialister på styrelser. På vår välrenommerade styrelseutbildning Board Certificate undervisar ledande experter och professionella styrelsemedlemmar.

Vi ger dig både teoretisk och praktisk erfarenhet för att lyckas i styrelserummet.

chess

Vilka är vi?

Board Assure är ett nordiskt företag som grundades 2011. Syftet var att tillgodose styrelsemedlemmars växande behov av att kunna försäkra sig mot det personliga ansvar de tar på sig och mot det betalningsansvar som en styrelsepost kan medföra. Vår uttalade målsättning är att se till att styrelsemedlemmar står gott rustade. Därför har vi kompletterat med styrelseutbildningarna Board Certificate och Chairman Certificate för ambitiösa styrelsemedlemmar och styrelseordförande som vill utveckla sina styrelsekompetenser.

Styrelseinspiration

Letar du inspiration till ditt styrelsearbete? Besök oss på Linkedin.

Här lägger vi regelbundet ut inspirerande och intressanta artiklar.

STÄLL DINA FRÅGOR TILL PHILIP

Philip Bäck

Partner, Board Assure

Board Assure

Telefon: +46 8-44 68 70 06
E-mail: board@board.se

Artillerigatan 6, 114 51 Stockholm

Kontakta oss

Vi svarar dig inom 24 timmar