BOARD CERTIFICATE

Intensiv 3-dagars
styrelseutbildning

På Board Certificate utbildas du av erfarna och professionella styrelsemedlemmar och experter. Det praktiska styrelsearbetet står i fokus under den intensiva utbildningen.

Få information om utbildningen

Få utbildningsinformation till din inkorg
  Få intyg på din styrelsekompetens med Board Certificate

  Board Certificate har utvecklats i samarbete med KPMG, Spencer Stuart och Carnegie samt en rad professionella styrelsemedlemmar.

  Under de två första dagarna läggs grunden för ditt styrelsearbete. Den tredje dagen testas du i vårt unika styrelsesimuleringsspel The Board Game.

  • Intyg på kompetenser
  • Inspiration från best practice
  • Senaste trender
  • Konkreta arbetsverktyg
  • Aktuell lagstiftning
  • Medlemskap i alumninätverk

  Ikon til bestyrelsesuddannelse

  icon
  UTBILDNING / VIDEO

  Ta reda på mer om vår styrelseutbildning Board Certificate

  Över 5.000 direktörer och styrelsemedlemmar i Europa har redan deltagit i vår styrelseutbildning. Utveckla dina kompetenser nu med ett Board Certificate.

  Beställ material
  Tre mænd i jakkesæt kigger på et dokument

  Charlotte Levert

  VP, Ericsson

  OM BOARD CERTIFICATE

  “Jag uppskattade verkligen kombinationen av teori och praktisk erfarenhet under tredje dagens simuleringsspel. Utbildningen är dessutom en bra möjlighet att nätverka med många duktiga ledare. Kan varmt rekommenderas!”

  Peter Åsberg

  SVP, Disruptive Materials

  OM BOARD CERTIFICATE

  “Professionellt genomförd och väl genomarbetad utbildning. Undervisarna har en mycket hög nivå vilket gör föreläsningarna givande. Ger en mycket bra grund för mig att stå på i mitt styrelsearbete”

  Lottie Knutson

  Kommunikationsexpert & styrelseledamot

  OM BOARD CERTIFICATE

  “Kommunikation är A och O för en välfungerande styrelse. På Board Certificate guidar jag deltagarna till en karriär i styrelserummet”

  Anders Runevad

  Styrelseordförande

  OM BOARD CERTIFICATE

  Som undervisare på Board Certificate kan jag bidra med praktisk erfarenhet av styrelsens roll i strategiprocessen. Det är ett ömsesidigt utbyte, då deltagarna bidrar med många intressanta inspel och idéer

  Utbildningens utformning

  Under den första utbildningsdagen läggs grunden för ditt styrelsearbete. Experter från Mannheimer Swartling och KPMG riktar fokus mot styrelsens ansvar och ekonomiska roll. Du blir väl insatt i styrelsens skyldigheter, lagar och regler samt i riskhantering, ekonomistyrning och rapportering.

  När juridik- och ekonomidelen är på plats går vi in på det värdeskapande styrelsearbetet. Med hjälp av professionella styrelsemedlemmar tittar vi på hur du skapar värde i ditt styrelsearbete – utöver att granska ekonomi och formalia.

  Under utbildningens andra dag riktar vi fokus mot de olika aspekter av styrelsearbetet som du förr eller senare kommer att arbeta med.

  Professionella styrelsemedlemmar och ledande experter undervisar i strategiprocessen, tillväxtfinansiering, köp och försäljning av företag, styrelsens roll i kommunikation, styrelserekrytering och utvärdering med mera.

  Under den tredje dagen testas deltagarna i The Board Game, ett specialutvecklat interaktivt simuleringsspel om professionellt styrelsearbete. Styrelsespelet är upplagt som ett avancerat case med en rad utmaningar som sätter deltagarnas överblick på prov och skärper förmågan att hantera kommersiella, strategiska, juridiska och ekonomiska utmaningar och dilemman.

  Övningen ger dig också möjlighet att riskfritt och konfidentiellt testa de nya verktyg som du fått stifta bekantskap med under de båda första dagarna.

  Mer om styrelseutbildningen

  I Board Company har vi sedan 2011 arbetat med att förbereda styrelsemedlemmar, på det som vi upplever som ett stigande ansvarskrav i många styrelser. Därför vet vi också hur viktigt det är, att du är ordentligt rustad när du axlar ansvaret som styrelsemedlem.

  Bakgrunden för utbildningen

  I Board Company har vi sedan 2011 arbetat med att förbereda styrelsemedlemmar, på det som vi upplever som ett stigande ansvarskrav i många styrelser. Därför vet vi också hur viktigt det är, att du är ordentligt rustad när du axlar ansvaret som styrelsemedlem.

  En god styrelseutbildning ger dig nödvändiga verktyg och gör dig i stånd att bli en ännu bättre och effektivare styrelsemedlem – och samtidigt minimera ditt personliga betalningsansvar.

  Tillsammans med flera av Sveriges ledande konsulter och företag har vi utvecklat en kort och intensiv styrelseutbildning på högsta professionella nivå.

  Utbildningen leds av framstående experter och erfarna styrelseordförande och tar utgångspunkt i det praktiska styrelsearbetet – inte bara i teori och lagstiftning.

  Stärk ditt nätverk

  I samband med utbildningen hålls en nätverksmiddag den första kvällen. Där får deltagarna möjlighet att lära känna varandra bättre över en trerättersmiddag.

  Efter utbildningen knyts du till vårt alumninätverk och bjuds in till våra alumni-evenemang. Evenemangen kommer att ha fokus på nya trender inom styrelsearbetet, så att du hela tiden håller dig uppdaterad. Här får du även möjlighet att möta de tidigare deltagarna från styrelseutbildningen.

  Plats och inkvartering

  Board Companys styrelseutbildning hålls i en elegant miljö på Grand Hotel på Blasieholmen, i hjärtat av Stockholm och med utsikt mot vattnet.

  Få information om styrelseutbildningen

  Vi kontaktar dig inom 24 timmar

  Beställ material här

  Board Company

  Artillerigatan 6
  114 51 Stockholm

  Kontakta oss

   Vi svarar dig inom 24 timmar